1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni kurban pazarı kuruluyor
Pazar'da yeni kurban pazarı kuruluyor

Pazar'da yeni kurban pazarı kuruluyor

Her Kurban Bayramı öncesi tartışmalara neden olan Pazar İlçesindeki Kurban pazarı, bu yıl kurumsal yapıya kavuşturularak yeniden inşa ediliyor.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar İlçesinde yeni kurban pazarı için çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor.

kurb8.jpg

Pazar Hemşin karayolu güzergahında inşasına başlanan yeni kurban pazarının gelirleri, Pazar Eğitim Vakfı'na verilecek.

kurb7.jpg

Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "İlçemizde Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar başladı. Kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda Kurban Hizmetleri Komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıda Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince kurumların yapacağı görevleri ve alınacak tedbirler görüşüldü. Pazar Kaymakamlığı koordinesinde Pazar Belediyesi tarafından Pazar-Hemşin yolu üzeri Hemşin deresi kenarında kurulacak olan kurban pazarı için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Yapılan zemin düzenlemesinin ardından hayvan ahırlarının yapımında sona gelindi. Kısa zamanda yapımı tamamlanacak olan kurban pazarından hayvan sahipleri yer ayırtmaya başladı. Kurban pazarından elde edilecek olan gelirin tamamı Pazarlı öğrencimizin eğitimine katkıda bulunmak için Pazar Eğitim Vakfına verilecek." bilgisi verildi.

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

kurb6.jpg

kurb5.jpg

kurb4-001.jpg

kurb3-002.jpg

kurb2-003.jpg

kurb1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum