1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yıkılan köy yollarına operasyon
Pazar'da yıkılan köy yollarına operasyon

Pazar'da yıkılan köy yollarına operasyon

Pazar'da yaşanan heyelanlar nedeniyle hasar gören 5 köy yolu için çalışma başlatıldı.

A+A-

Pazar İlçesi Handağı Köyü Yıldızlar Mahalle Yolu, Sessizdere Köyü Yeni Mahalle Yemişli Bağlantı Yolu,  Akbucak Köyü Kahve Mevkii, Akbucak Köyü Müderrisler Mevkii ve Darılı Köyü Darılı-3 Mahalle Yolunda değişik zamanlarda yaşanan heyelanlar nedeniyle meydana gelen hasarların giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

yol13.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte hasar oluşan yollarda detaylı incelemelerde bulunarak ilgili muhtarlardan bilgi aldı. Başkan Yıldız, yaşanan heyelanlarla ilgili ödenek çalışmalarının tamamlandığını ve kısa sürede çalışma başlatılacağını ifade ederek, “Bugün hem köylerimizdeki bu alanları yerinde görmek hem de başlatılan çalışmayı nihayetlendirmek için afet bölgelerinde incelemelerde bulunduk. Proje ve ödenek çalışmamızı tamamladık. Kısa sürede de bu 5 bölgede imalata geçerek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz” dedi. 

yol12-001.jpg

Konuyla ilgili AK Parti Pazar İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İlçe başkanımız Adem Yıldız, İl Genel Meclisi üyelerimiz Rasim Çorbacı, Recep Üst, ilçe başkan vekilimiz Celal Kurt, ilçe başkan yardımcılarımız Yusuf Yıldırım, Hamza Kandemir, Bayram Hacıfazlıoğlu ve Gençlik Kolları başkanımız Abdurrahman Karahan, beraberindeki heyetimiz; afetten zarar gören köylerimizde incelemelerde bulundular. Köylerimizdeki halkımızın mağduriyetleri en kısa zamanda giderilecek.”

yol11-001.jpg

yol10-002.jpg

yol9-003.jpg

yol8-006.jpg

yol7-008.jpg

yol6-010.jpg

yol4-027.jpg

yol3-036.jpg

yol2-039.jpg

yol1-044.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum