1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Zafer Bayramı etkinliği
Pazar'da Zafer Bayramı etkinliği

Pazar'da Zafer Bayramı etkinliği

30 Ağustos Zafer Bayramı Pazar’da da törenle kutlandı

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü törenle kutlandı.

zaf6.jpg

Kutlama programı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda öğleden sonra gerçekleşti.

zaf5.jpg

Törende Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, İlçe Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen İhsan Erdemir ve Belediye Başkanı Ahmet Basa tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

zaf4.jpg

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Jandarma Astsubay Kd. Çvş Adem Kuk yaptı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiiri Hava Muhabere Astsubay Kd. Çvş Enes Öztemel’in okuması ile tören son buldu.

zaf1.jpg

Tören sonrası 13.30’da kaymakamlık makamında, Kaymakam Akın, Garnizon Komutanı Erdemir ve Belediye Başkanı Basa ilçe protokol sırasına göre tebrikleri kabul etti.

zaf3.jpg

Askeri erkânın da hazır bulunduğu törene, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve siyasi parti temsilcileriyle, STK başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

za7.jpg

zaf2.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum