1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Zekâ Oyunları Atölyesi açıldı
Pazar’da Zekâ Oyunları Atölyesi açıldı

Pazar’da Zekâ Oyunları Atölyesi açıldı

Pazar Aktepe İlk-Ortaokulunda 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde, “Zekâ Oyunları Atölyesi” açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Pazar’da bir ilk olan Zekâ Oyunları Atölyesi’nin açılışı Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’nin katılımıyla yapıldı.

zk5.jpg

Aktepe ilk ve ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi program öncesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan zeka oyunları atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.

zk4.jpg

Ardından öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak olan Kaymakam Terzi, bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere başarılarının devamını diledi.

zk3.jpg

Aktepe İlkokulu – Ortaokulu Müdürü Ömer İlhan Altun, açılış konuşmasında “Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyonu kapsamında, 'Zeka Oyunları Atölyesinde öğrencilerimizin,  bu oyunlarla var olan zihinsel ve bilişsel yeteneklerini geliştirebildikleri gibi, yeni yetenekler de kazanırlar. Zeka oyunları çocuklara; çabuk karar verme, sonraki aşamaları düşünme ve öngörme, olasılıkları hesaplama, mantığını etkili ve yetkin bir şekilde kullanma yeteneği kazandırmaktadır. Bu amaçlarla oluşturduğumuz sınıfımızda 15 adet oyunumuz var. Bu sınıfımızda öncülük edecek olan öğretmenimiz, oyunlarımızla alakalı eğitimleri almıştır.” dedi.

zk1.jpg

zk2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum