1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da zincirleme kaza
Pazar'da zincirleme kaza

Pazar'da zincirleme kaza

Pazar'da kar ve buz nedeniyle, Karadeniz Sahil Yolunda seyir halindeki tırlar çarpışarak devrildi. Meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle sahil yolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM (PAZAR53)
Pazar İlçesi Karadeniz Sahil Yolu, Kızkule karşısı tünel çıkışında, aşırı buzlanma nedeniyle 2 tır çarpışarak yan yattı. Kazada araçlarda ağır hasar oluştu. 

kaza6-027.jpg

Edinilen bilgiye göre Karadeniz Sahil Yolu aç kapa tünelinden geçiş yapan ve İstanbul’dan Azerbeycan’a gittiği öğrenilen Yalçın Sayal idaresindeki 31 N 8542 plakalı tır ile aynı güzergâhta seyir halindeki PB5461PX Gürcistan plakalı Gürcü Armen’in kullandığı tır, buzdan kayarak yan yattı.

kaza5-041.jpg
 
Tır şoförleri kazayı yara almadan atlatırken araçlarda ağır hasar oluştu.

kaza7-012.jpg

Kaza nedeniyle güvenlik güçleri tarafından önlem amaçlı sahil yolu bir saat ulaşıma kapatılırken karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

..:: VİDEO ::..

kaza8-008.jpg

kaza3-110.jpg

kaza4-078.jpg

kaza2-167.jpg

kaza1-185.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum