1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'daki heyelanda araçlarında mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı
Pazar'daki heyelanda araçlarında mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Pazar'daki heyelanda araçlarında mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Pazar İlçesi Irmak Köyünde heyelan sonucu kapanan yolda, araç içinde mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı.

A+A-

Rize’de sağanak yağışlar nedeniyle sel ve heyelanlar meydana gelirken Pazar İlçesi Irmak Köyünde de mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı.

heyelan2-017.jpg

Irmak Köyü Ardaklı mevkiinde aşırı yağışlar nedeniyle su seviyesinin köprünün üstüne çıkması sonucu yol ulaşıma kapanırken, bölgeden geçmekte olan araç içerisinde 7 kişi yolda mahsur kaldı.

Heyelanın da yaşandığı alanda mahsur kalan vatandaşlar AKUT ve AFAD ekiplerini arayarak yardım istedi.

heyelan1-016.jpg

Ekipler kısa sürede olay yerine ulaşırken Özel İdareye ait kepçe ile heyelanın kapattığı yol açılarak araç ve içerisindeki 7 kişi kurtarıldı. 

RİZE MERKEZ

Bu arada Rize Merkeze bağlı Salarha Beldesinde de şiddetli yağışlar heyelanlara ve bazı yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu.
 
Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, şiddetli yağışlar nedeniyle beldede heyelanlar meydana geldiğini ifade ederek, bunun neticesinde Sırt Kasarcılar-Melekköy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

Başkan Kara, yaptığı açıklamada, "Bölgemizde yaşanan aşırı yağışlara bağlı oluşan heyelan neticesinde Sırt Kasarcılar-Melekköy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını ve oluşabilecek sel ve heyelanlara karşı dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum. Acil durumlarda direk bize ulaşabilirsiniz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum