1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'daki kongre öncesi Rize'de mutabakat
Pazar'daki kongre öncesi Rize'de mutabakat

Pazar'daki kongre öncesi Rize'de mutabakat

Perşembe günü yapılacak AK Parti Pazar 5. Olağan Kongresi öncesi, bugün akşam saatlerinde Rize İl Başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Teşkilatında görev almış eski ve yeni bütün aktörler, İl Başkanı Hikmet Ayar’ın başkanlığında bir araya gelerek birlik, beraberlik mesajı verdiler.

akpart1.20141118215958.jpg

Yapılan açıklamada “Genel Merkezin talebi doğrultusunda Kongreye tek liste ile girme arzusundayız. Pazar Kongresine giderken gerçekleştireceğimiz yenilenme süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazar’a da büyük bir ivme kazandıracaktır. Pazar’ımızın geleceğini şekillendirecek bu sürecin; bu bilinçle, bu heyecanla Partimizin kimliğine ve adına yaraşır şekilde yapılması kararlaştırıldı. Birlik ve beraberlik ruhumuzun tecelli edeceği ve gücümüze güç katacak kongrenin İlçemize hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz.” denildi.

akpart2.20141118220012.jpg

akpart3.20141118220024.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum