1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’daki özel öğrencilere özel program
Pazar’daki özel öğrencilere özel program

Pazar’daki özel öğrencilere özel program

Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü temsilciliği tarafından özel öğrencilere motivasyon amaçlı gezi programı düzenlendi.

A+A-

Rize İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen geziye engelli Koordinatörleri Mustafa Bölükbaş, Bayram Tamam, Müzeyyen Kopuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

ozesl3.jpg

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulunda özel eğitim gören öğrenciler, ÇEDES projesi kapsamında “Değerler Eğitimi” verilen Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte düzenledikleri gezide doyasıya eğlendiler.

ozel4-002.jpg

Öğrenciler, Rize Ziraat bahçesini gezerek Çaykur Ziraat Camii’nde bir araya geldiler. Burada sarık takıp cüppe giyen öğrenciler sembolik olarak imam oldular.

ozel5-002.jpg

Mihrap, minber ve kürsüye geçerek çeşitli dua ve sureleri okudular.

ozel2-002.jpg

Öğrenciler daha sonra Isırlık Tabiat Parkının doğal güzelliğini yerinde görerek doyasıya oyun oynadıktan sonra piknik yaptılar.

ozel1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum