1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Pazar'dan 3 futbolcu davet edildi
Pazar'dan 3 futbolcu davet edildi

Pazar'dan 3 futbolcu davet edildi

Türkiye Masterler Birliği ile Gürcistan master futbol takımları arasında oynanacak uluslararası dostluk maçı aday kadrosuna Pazar’daki 3 master takımdan 3 ayrı futbolcu davet edildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Türkiye Masterler Birliği ile Gürcistan master futbol takımları arasında Artvin iskebe Stadında 23 Aralık Pazar günü saat 12.00’de oynanacak uluslararası dostluk maçına Pazarlı 3 oyuncu davet edildi.

Türkiye Masterler Birliği Sportif Direktörü Ahmet Topal tarafından açıklanan TMBFF Karması Aday Kadrosu 22 Aralık Cumartesi günü Grand Artvin Otelde kampa girerek, Gürcistan maçı hazırlıklarına devam edecek.

Maç için açıklanan aday kadroda Pazar Şöhretler Masterler’den Erkin Tarım, Pazarpor Masterler takımından Orhan Tonyalı ve Pazar Hemşin masterler takımından Erdinç Yangın da yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum