1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan anlamlı 'Biz Bize yeteriz' bağışı
Pazar'dan anlamlı 'Biz Bize yeteriz' bağışı

Pazar'dan anlamlı 'Biz Bize yeteriz' bağışı

Rize Valisi Kemal Çeber, Pazar İlçesinden bir ev hanımının 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına yaptığı bağışı, Türkiye Sevdalısı kadın diyerek paylaştı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası her kesimden büyük ilgi görüyor.

Rize'nin Pazar İlçesindeki bir ev hanımının yaptığı bağışı, Rize Valisi Kemal Çeber, Valilik resmi sosyal medya hesabından yayınladı.

rumeli.jpg

Rize Valisi Çeber sosyal medya hesabından paylaştığı yardımla ilgili şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımızın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, çok anlamlı bir destek te Rize’nin Pazar İlçesinde ikamet eden ev hanımı Tülay Rumeli’den geldi. Bu sabah Rize-Pazar İlçesi 155 Polis İhbar Hattını arayarak “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 1.000,00 TL ile katılmak istediğini belirten hayırsever ve Türkiye sevdalısı Tülay Rumeli’nin banka teslim dekontu kahraman polisimiz tarafından kendine teslim edildi.”

..:: VİDEO ::..  ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum