1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan Cizre'ye 'Şehit olacağım' diyerek gitmişti
Pazar'dan Cizre'ye 'Şehit olacağım' diyerek gitmişti

Pazar'dan Cizre'ye 'Şehit olacağım' diyerek gitmişti

Cizre'de gelin arabasının çarptığı motosikletli polis memuru Yakup Acar şehit oldu. Acar, 3 yıl görev yaptığı Pazar'dan Şırnak'a tayin olduğunda, arkadaşlarıyla "Şehit olacağım" diyerek vedalaşmış.

A+A-

Şırnak'ın Cizre ilçesinde gelin arabasının çarptığı motosikletin sürücüsü polis memuru Yakup Acar kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Polis memuru Acar, 2013-2016 yılları arasında 3 yıl Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapmış ve şark görevini dolayısıyla tayini Şırnak'a çıkmıştı.

yakupacar.jpg

Edinilen bilgilere göre kaza, Nusaybin Caddesi İpekyolu Camii mevkiinde meydana geldi.

Belediyenin yol yapım çalışmaları nedeni ile ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda seyir halinde olan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen gelin arabası karşı yönden gelen polis memuru Yakup Acar yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışma esnasında aracın altında sürüklenen polis memuru düğün konvoyundaki vatandaşların yardımı ile aracın altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Cizre Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde kaldırılan Elazığ nüfusuna kayıtlı yaralı polis memuru Yakup Acar doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan kazanın ardından Cizre Kaymakamı Faik Arıcan ve emniyet yetkilileri hastaneye giderek kaza ile ilgili bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürerken gelin arabası sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum