1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan deprem bölgesine bir kampanya daha
Pazar'dan deprem bölgesine bir kampanya daha

Pazar'dan deprem bölgesine bir kampanya daha

Pazar TSO tarafından deprem bölgesi Malatya'ya yeni bir yardım kampanyası daha başlatıldı. Vatandaşlar yardımlarını TSO binası önündeki araca teslim edebilecek.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, düzenlediği basın açıklamasıyla yardım kampanyasını duyurdu.

30 Ocak Perşembe günü Pazar Ticaret ve Sanayi Odası binası önünde aracın yardım toplamaya başlayacağını anlatan Çakır, “İlk olarak Elazığ için bir tır dolusu malzemenin kampanyasını Pazar’dan başlatmıştık. Diğer ilçeler ve Rize merkezden de yapılan yardıjmlar ilşe bir tır yardım malzemesi Elazığ’a ulaştırıldı. Şimdi de depremin etkilediği diğer il Malatya için Perşembe günü sabah itibariyle oda başkanlığımız önünde kampanya başlatıyoruz. Meclis üyemiz Orhan Saymaz iş adamımız kendi arabasını tahsisi etti. İnşallah Cuma gününe kadar aracımızı doldurup deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.

Başkan Çakır, ihtiyaç duyulan ana maddelerle ilgili açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında, şu ifadelere yer verdi:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum