1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar’dan Trabzonspor’a 2 oyuncu
Pazar’dan Trabzonspor’a 2 oyuncu

Pazar’dan Trabzonspor’a 2 oyuncu

Pazarspor Trabzon Temsilcisi Hasan Telatar, Trabzonspor’un 2 oyuncularını resmen istediğini söyledi.

A+A-

Pazarsporlu Abdülaziz ile Eren'in Trabzonspor tarafından resmen istendiği belirtildi.

Eren ve Abdülaziz TS yolunda
Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Temsilcisi Hasan Telatar, Abdülaziz ve Eren'in Trabzonspor Kulübü tarafından resmen istendiğini doğrulayarak, “Bu iki oyuncumuz için resmi Teklif Trabzonspor kulübü tarafından Pazarspor'a yapıldı. Bu konu yönetim kurulumuzda da görüşüldü. Abdülaziz zaten Trabzonspor altyapısından aldığımız bir oyuncuydu. Bizde bu yıl yetişti ve Trabzonspor da A takımı kadrosuna dahil olacak duruma geldiğini görünce geri istedi. Karşılığında da yine hem yetişmesi hem de takımımıza katkı yapması için 2–3 oyuncu verecekler. Eren konusunda da resmi bir talepleri var. Büyük ihtimalle anlaşma sağlanacak.”dedi.

Pazarspor vitrin oldu
Hasan Telatar, 2 önemli oyuncularının Trabzonspor gibi köklü bir kulüp tarafından istenmesinin Pazarspor'un misyonunu en iyi şekilde yaptığının bir işareti olduğunu da vurgulayarak, “Elbette bu iki oyuncumuzun bize büyük katkısı olacaktı. Ancak profesyonelliğin de bir gereği var. Trabzonspor gibi bir kulübün istediği oyuncularımızın önünü kesmemiz yanlış olurdu. Bizim için gurur verici olan Pazarspor'un geldiği noktadır. Altyapımızın ve A takımımızın futbolcu yetiştiren bir anlayışta olmasını başkanımız da sürekli gündeme getiriyordu. Bugün geldiğimiz noktada artık Pazarspor'un oyuncuları için de önemli bir vitrin olduğu ortaya çıkmıştır.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum