1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın balıkçı barakaları bitiriliyor
Pazar'ın balıkçı barakaları bitiriliyor

Pazar'ın balıkçı barakaları bitiriliyor

Pazar Soğuksu limanında sahil yolu inşaatı nedeniyle kaldırılan balıkçı barınağının yerine 47 adet çift katlı çekek barakaları yapılıyor.

A+A-

NACİ GÜVEN
Pazar ilçesinde faaliyet gösteren Soğuksu Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Erdal Bayraktar, Soğuksu Limanında yapımı devam eden 47 adet çift katlı balıkçı kayık çekek barakalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, ilçede Karadeniz Sahil Yolu yapımından etkilenen eski Soğuksu balıkçı barınağının yeniden düzenlenerek, onarımının tamamlandığını belirtti.

Yeni görünüme kavuşan barınakta balıkçılar için kayık çekek barakalarının yapımına başlandığını ifade eden Bayraktar, ''Hiçbir kurumdan yardım alamadan üyelerimizin kendi imkanları ile kayık çekek barakalarımızı yapmaya başladık. 47 adet olan barakalarımızın kaba inşaatının maliyeti her biri için yaklaşık olarak 5 bin YTL civarında olacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Bayraktar, aynı model yapılan barakaların 2 ayda tamamlanmasının planlandığını vurgulayarak, ''Barakalar bitince ilçemize farklı bir görünüm kazandıracağı inancındayız. Rıhtımın aydınlatılması, liman girişinde mendireklere fener koyulması, suyun bağlanması ve diğer eksiklerin yetkililer tarafından yapılmasını istiyoruz.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum