1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın kanal sorunu çözülüyor
Pazar'ın kanal sorunu çözülüyor

Pazar'ın kanal sorunu çözülüyor

Pazar Belediyesi 50 haneye hizmet verecek bin metrelik ek kanalizasyon şebekesini döşemeye başladı. Uygulama ile kötü kokular da bitecek.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediyesi ilçenin aşağı Soğuksu mahallesinde 50 haneye hizmet verecek bin metre uzunluğundaki kanalizasyon kazı çalışmalarını başlattı.
İlçede kanalizasyon sorununun bitirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, “Mahallelerdeki eksik parsellerin bağlantılarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelere de yeni şebekeler döşüyoruz. Daha önce evlerin atıkları için fosseptik çukurların kullanılması nedeniyle özellikle yaz aylarında etrafa kötü koku yayılıyordu. O nedenle binaların kanalizasyonlarını tek bir merkezde toplamak için Aşağı Soğuksu mahallesine tamamı kendi imkânlarımızla karşılanan 1 kilometre uzunluğunda yeni kanalizasyon şebekesi döşüyoruz." dedi.

Yapılan Kanalizasyon çalışmasının bir hafta içerisinde bitirileceğini ve yarım kalan kaldırım çalışmasının yeniden başlatılacağını kaydeden Başkan Hatırnaz; "Eski Sümerbank sokağının kaldırım taşı kalıplarının hazır olmaması nedeniyle henüz taşlar bize ulaşmadı. Bizden kaynaklanmayan aksaklıklar oldu. Biz de bu aradan faydalanarak kanalizasyon çalışmalarına başladık” diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum