1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın köy ve mahallelerinde yolsuz ev kalmayacak
Pazar'ın köy ve mahallelerinde yolsuz ev kalmayacak

Pazar'ın köy ve mahallelerinde yolsuz ev kalmayacak

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ve Belediye Başkan Vekili Şaban Cevher Melyat Grup yoluna dökülen asfalt ile Zafer Mahallesi Tonyalı ve Günaydınlar mevkiindeki beton çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da köyler ile mahallelerin yol beton ve asfaltlama çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

yol01-001.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce açıklamasında, “1 Kasım seçimlerinden önce teşkilat olarak vekilimiz Osman Aşkın Bak Bey ve Belediye Başkanımız Ahmet Basa Bey ile seçim gezilerinde halkımıza verilmiş olan sözler, sırasıyla yerine getirilmektedir. Melyat Grup Yolumuza 1400 ton asfalt dökülerek köylerimizin ortak yolu asfaltlanmıştır. Kalan 200 metre kadar dökülmeyen kısım ise Melyat Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulumuzun yanındaki inşaat bittikten sonra tamamlanacaktır. Zafer Mahallesinde dökülen yol betonu ise Pazar Belediyemizin planlaması sonucunda döküldü." dedi.

yol03-001.jpg

İNCE: "DURMAK YOK, YOLA DEVAM"

"Pazarlı hemşerilerimizin en iyisine layık olduğuna inanıyorum." diyen İnce "Seçimde bizlere destek vererek bizleri yüksek oranla birinci eden halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek de bizim görevimizdir. Pazarlı hemşerilerimizin bize inanmasını ve bizi takip etmesini istiyoruz. AK Parti Pazar Teşkilatı olarak planlamalarımızı tüm birimlerimizle birlikte yapmaktayız. Yatırımlarımızın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta vekillerimiz Hasan Karal Bey, Hikmet Ayar Bey ve Pazar’ımızın evladı Osman Aşkın Bak vekilimize, il başkanımız ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Millet konuşacak biz yapacağız. Durmak yok, yola devam diyorum.” şeklinde konuştu.

yol4-005.jpg

CEVHER: "ASFALT VE BETONSUZ YOL KALMAYACAK"

Zafer Mahallesi Tonyalı ve Günaydınlar mevkiindeki beton çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan vekili Şaban Cevher ise “Bu mevkide önceki yıl ham yol açma çalışması olmuştu. Belediye olarak daha sonra da Apso taşı sererek yolun oturmasını bekledik. Yaklaşık 700 metrelik mesafede betonlama çalışmamıza ise Salı günü başladık. Yolun dörtte üçüne beton döküldü. 1-2 gün sonra burası artık beton yol olarak hizmet verecek. Pazar’da mahallelerimizde ana yol betonlama çalışmalarının tamamına yakını bitmiş vaziyettedir. Tali yollardaki çalışmalarda da sona yaklaşıyoruz. Pazar’da yol sorununu tamamen bitirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

yol2-008.jpg

galeri.gif

yol9.jpg

yol8.jpg

yol7-001.jpg

galeri.gif

yol6-001.jpg

yol010.jpg

yol5-002.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
35 Yorum