1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın kurtuluş günü
Pazar'ın kurtuluş günü

Pazar'ın kurtuluş günü

Pazar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü pandemi çerçevesinde düzenlenen kısıtlı programla kutlandı

A+A-

15 Temmuz Demokrasi Meydanında saat 10.00’da başlayan törene Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

kert5.jpg

Kutlama programında ilk olarak Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu.

krt8-001.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Ahmet Basa yaptı.

krt7-002.jpg

Basa, düşmana karşı dün olduğu gibi bugün de uyanık durmak zorunda olduklarını ifade ederek, o zamanın şartlarında kazma kürekle verilen gönüllü mücadelenin anlamına işaret etti.

krt2-004.jpg

krt6-002.jpg

krt4-003.jpg

krt3-003.jpg

krt1-004.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum