1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın şampiyonlarına Kaymakam'dan tebrik
Pazar'ın şampiyonlarına Kaymakam'dan tebrik

Pazar'ın şampiyonlarına Kaymakam'dan tebrik

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Basketbol turnuvasında Rize İl şampiyonu olan A. Tahtakılıç Ortaokulu öğrencilerini kabul etti.

A+A-

Rize okul sporları müsabakaları çerçevesinde 5 takımın katıldığı 5–6. sınıflar arasında düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol dalında maçlar sonucu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu birinci oldu. 

7–8'inci sınıflar arasında oynanan Yıldız Kızlar Basketbol dalında yine Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu basketbol takımı il ikincisi oldu.

atahtakilic2.jpg

Kupaları ile beraber yaşadıkları sevinci Pazar Kaymakamı ile paylaşan öğrenciler Kaymakam Aslan’ı makamında ziyaret etti.

atahtakilic1.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan da öğrencileri tebrik ederek, 21-23 Mart 2014 tarihlerinde Bayburt ilinde yapılacak grup müsabakalarında Rize’yi temsil edecek olan il birincisi takıma başarılar diledi. 

İLGİLİ HABER:
BU GURUR PAZAR A. TAHTAKILIÇ OKULU'NUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum