1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'ın ya tamam ya devam maçı
Pazar'ın ya tamam ya devam maçı

Pazar'ın ya tamam ya devam maçı

Pazarspor yarın evinde Torbalıspor'u ağırlıyor. Ligdeki son 5 maçta galibiyet alamayan Pazarspor, bu maçı kazanıp iddiasını devam ettirmek istiyor.

A+A-

OSMAN KAMBUR
Pazarspor’da yarın oynanacak Torbalıspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Son çalışmasını dün ilçe stadında yapan Mavi Beyazlılar, kampa çekilip maç saatini beklemeye başladı.

Pazarspor Teknik Direktörü A. kemal Bakoğlu, bu müsabakanın ligdeki iddialarını devam ettirmeleri açısından büyük önemi olduğuna dikkat çekerek mutlaka galip gelmek istediklerini söyledi.

27858

3 sakat 1 de cezalı oyuncuları olduğunu söyleyen Bakoğlu, mazeretlere sığınmadan, bu maçı kazanmak için üst düzeyde bir mücadele ortaya koyacaklarını belirterek, “Torbalıspor maçı hazırlıklarımızı 1 haftadır devam ettiriyoruz. Son iki haftada temposu yüksek maçlar oynadık. Bunu skora yansıtamadık. 2 maç kötü oynadık. Bunu kabul ediyoruz. Bir Darıca ve bir de Araklı maçlarında mücadele anlamında bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Bu iki maç dışında istediğimiz sonuçları alamadığımız bazı maçlar da var. Onlara üzülüyoruz.” dedi.

27859

Teknik Direktör Bakoğlu, Pazar günü oynanacak Torbalı maçının telafisi bulunmadığını ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, “Takımımız çok iyi durumda. İyi çalışıyoruz. Bu maçın telafisi yok. Ligde zirveye tutunma anlamında bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Çünkü 2 maç deplasmana gideceğiz. 2. yarı 5 maçımız içerde. Biz bu grubun iyi takımlarından biriyiz. Henüz hiç bir şey belli değil ama bu haftaki maç bizim için çok önemli. Sakatlarımız var ancak sezon başından beri bu konuda şikayette bulunmadık. Göbekte büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Can ve Barış’ın sakatlıklarına bir de Mehmet Aslan eklendi. Ancak biz bu önemli maçı tüm gücümüzü ortaya koyup kazanacağız.” şeklinde konuştu.

27860

Pazarspor taraftarının kendilerine olan güvenini bildiklerini de ifade eden Bakoğlu, “Futbol hayatımda pek rastlamadığım bir şey daha var. İçerde maç kaybedip taraftarı tarafından alkışlanan takım nadirdir. Bunu geçen Kırıkhan maçında gördüm. Demek ki taraftarımız bu takıma sonuna kadar güveniyor. Bizim futbolcular Pazar halkına güzel görüntüler vermiş ki takım kaybetse de güzel görüntüler verebiliyor. Herkes hakemi gördü tabi o maçta neler yaptığını. Ceza da aldık bu müsabakadan sonraki tepkimiz nedeniyle. İmdat hoca 3 maç, Murat Canca 5 maç, başkanımız 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldılar. Bazen hakemleri geçemiyorsun. Ama biz Torbalı maçını kazanırsak hakem değil herkesi geçeceğiz, geçmek zorundayız da” ifadelerini kullandı.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum