1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’ın yetiştirdiği çınar çay sektöründen koptu
Pazar’ın yetiştirdiği çınar çay sektöründen koptu

Pazar’ın yetiştirdiği çınar çay sektöründen koptu

Çaykur'da 34 yıl hizmet veren Yusuf Ziya Demir, emekliye ayrılırken mesai arkadaşları kendisini yalnız bırakmadı.

A+A-

Son görev yeri Melyat Çay Fabrikasında düzenlenen törenle emekliliğe adım adan Yusuf Ziya Demir, 40 yıllık çalışma hayatının büyük bölümünü çay sektöründe tamamladığını söyledi.

ysf2.jpg

Demir, 1986 senesinde ÇAYKUR Kirazlık Çay Fabrikasında mühendis olarak göreve başladığını ifade ederek, “Kısa zaman içinde görevimde yükselerek 1993 yılında Fabrika Müdürlüğü görevine atandım. Kendirli, Büyükköy, Taşçılar, Melyat ve Kirazlık Çay fabrikalarında 16 sene fabrika müdürlüğü görevlerinde bulundum. Zor sıkıntılı fabrikalarda başarı ile yürüttüğüm görevimi 2007 yılından itibaren Baş Uzman olarak atandığım Melyat Çay Fabrikasında devam ettirdim. Kendi isteğim ile Temmuz 2020 tarihi itibariyle emekliliğe ayrılıyorum.” diye konuştu.

ysf3.jpg

Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğünün emekliliğim dolayısıyla düzenlediği törende konuşan Demir, “Şahsıma düzenlenen bu törene iştirak eden; Kirazlık Çay Fabrikası Müdürü Sayın Bülent Buçan, Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü Sayın Mustafa Üst ve diğer katılımcılara teşekkür ederim. Emekliliğim dolayısıyla tören tertipleyen Melyat Çay Fabrikası Müdürü Sayın Osman Karabulut ve diğer çalışanlara da şükranlarımı sunuyorum. Ben herkese hakkımı helal ettim. Yıllarca birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarımın da haklarını helal etmesini diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum