1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarköy'de vatandaş tepkili!
Pazarköy'de vatandaş tepkili!

Pazarköy'de vatandaş tepkili!

Rize merkeze bağlı Pazarköy'de hafta sonu yaşanan sel sonrası yöre halkı tepkili...

A+A-

Geçtiğimiz cumartesi günü etkili sağanak yağış sonrası Rize merkeze bağlı Pazarköy köyünde sular altında kalan iş yerlerinde temizlik çalışmaları devam ederken, iş yeri sahipleri sel felaketinin ihmal sonucu yaşandığını iddia ediyor.

paz5-045.jpg

1,5 metre kadar suyla dolan depolarda CNC tezgahları, araçlar ve bir çok malzeme kullanılamaz hale gelirken iş yeri sahipleri duruma tepki gösterdi.

paz4-053.jpg

Daha önce Devlet Su İşleri Müdürlüğü'ne dilekçe verdiklerini ifade eden iş yeri sahiplerinden Hasan Havuz ”Dereye konulan künklerin buranın suyunu taşımayacağını bildirip biran önce çözülmesini istedik. 2-3 metre genişliğinde dere ıslah edildi fakat aşağı tarafı 2 tane küçük künk konuldu. Bize düzeltmenin yapılacağı söylendi fakat bekledik bekledik kimse gelmedi. Cumartesi günü yağan yağmur künkleri tıkadı. Diğer tarafı da yükselttiler bütün su bu tarafa geldi. 15 dönüm bir arazi çamur altında kaldı” dedi.

paz3-059.jpg

Havuz, bir an önce tedbirlerin alınarak şiddetli yağışlarda benzer manzaraların yaşanmamasını istedi.

paz3-059.jpg

paz2-073.jpg

paz1-087.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum