1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı avukattan memleketinin okuluna kütüphane desteği
Pazarlı avukattan memleketinin okuluna kütüphane desteği

Pazarlı avukattan memleketinin okuluna kütüphane desteği

Pazar Veysel Vardal İlkokulunda hayırsever Avukat S. Meltem Banko öncülüğünde, Kaymakamlığın destekleriyle okul aile birliğince tamamlanan Z kütüphanenin açılışı yapıldı.

A+A-

Açılışa Kaymakam Selçuk Aslan, Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Avukat Sabire Meltem Banko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Kaymakam Selçuk Aslan’ın eşi Pınar Aslan, Pazar Cumhuriyet Savcıları Faruk Kaynak, Orhan Al ve Murat Alyüz ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

z01.jpg

Açılış töreninde okul müdürü Hasan Yaylacı’nın açış konuşması sonrası 3/B sınıfı öğrencisi Esma Saydı tarafından “Kütüphanem” adlı şiir okundu.

banko.jpg

Kütüphanenin yapımına katkı sunup, öncülük eden Avukat Sabire Meltem Banko selamlama konuşmasında “Memleketim Pazar’da böyle güzel ve anlamlı bir çalışmaya destek fırsatı verilmesi nedeniyle büyük mutluluk duydum. İnşallah bu kütüphane daha güzel hizmetlerin başlangıcı olacak.” dedi.

z03.jpg

Konuşmasının ardından Banko’ya Veysel Vardal Z kütüphanesinin yapımındaki öncülüğünden dolayı plaket takdim edildi. 

aslan.jpg

Açılışta konuşan Kaymakam Aslan ; “Bugün mutlu bir günü, güzel bir heyecanı paylaşıyoruz. İlçemiz Pazar’da daha önce farklı okullarda farklı kaynaklarla okullarımıza zenginleştirilmiş kütüphaneler kazandırmıştık. Ancak bugün ilk defa bir hemşehrimizin öncülük etmesi, baş tutması ve hayırseverliğiyle tamamlanan bir zenginleştirilmiş kütüphaneyi öğrencilerimize armağan edeceğiz. İnşallah yapacağımız bu açılış farklı hemşehrilerimizin de bu tür sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmesine imkan verir. Onlarda da benzer hayır duygularının ön plana çıkmasına katkı sunar. Bu boyutuyla da bugün genç, eğitimle kariyer yapmış değerli bir hemşehrimizin anlamlı bir hayra öncülük etmesini bu nedenle manidar buluyor, hayır duygularının ön plana çıkabilmesi temennisinde bulunuyorum. Veysel Vardal İlkokuluna kazandırmış olduğumuz zenginleştirilmiş kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Umarım okuma alışkanlıklarının kütüphanenin adı gibi zenginleştirilmesine katkı sunar temennisiyle çocuklar daha çok okuyun, “mürekkebin damlamadığı yerde kan damlıyor” deniliyor ya o duyguyu da paylaştığımı ifade ederek saygılarımı sunuyorum.” dedi.

z04.jpg

z02.jpg

z13.jpg

z12.jpg

z10.jpg

z09.jpg

z08.jpg

z07.jpg

z06.jpg

z05.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum