1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı basın mensuplarına sürpriz
Pazarlı basın mensuplarına sürpriz

Pazarlı basın mensuplarına sürpriz

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir dizi etkinliğe katıldı.

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Pazarlı basın mensupları unutulmadı.

basin2-001.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, çiçek gönderip ziyaret ettiği basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik edip başarılar diledi. Basının kurumlar ile kamuoyu arasında önemli bir köprü görevi olduğuna dikkat çeken Yüksel, “Basın olmazsa hareket olmaz. Basının değerini en iyi STK’lar bilir. Çalışmalarımız, heyecanımız, vatandaşlarımız ile olan diyaloglarımız, basın üzerinden değer bulmaktadır. Özellikle küçük yerlerde basının kıymeti çok daha öne çıkmaktadır. İyi ki varsınız.” dedi.

basin1-001.jpg

Pazar belediye başkanı Ahmet Basa ise ilçede görevli basın mensupları ile Kesimal Yemek Sarayı’nda akşam yemeğinde bir araya geldi. Pazar’da güçlü bir basın oluşumu bulunduğuna dikkat çeken Başkan Basa, “Hepinizin gününü tebrik ediyor; dürüst ve ilkeli yayınlarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

basin3-001.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum