1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı çiftçiler de yer istiyor!
Pazarlı çiftçiler de yer istiyor!

Pazarlı çiftçiler de yer istiyor!

Pazar'da yakın zamanda hizmete girecek kapalı pazaryerini örnek gösteren çiftçiler, Pazar Belediyesi'nden kendileri için de yer istiyor!

A+A-

Pazar’da büyükbaş hayvan satan çiftçiler Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’dan yer istiyorlar.
İlçede hayvan pazarının bulunmaması nedeniyle büyükbaş hayvanların hijyenik bir ortamda satışını gerçekleştiremediklerini söyleyen Kibar Köse, Mustafa Kocaman ve Fevzi Avcı adlı vatandaşlar Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’a seslenerek, “Sayın Başkanımız kapalı pazaryeri inşaatını yakında hizmete açacak. Gıda ve giyim eşyası satan seyyar pazarcılar böylelikle temiz ve düzgün bir yerde modern şartlarda satış yapacaklar.

Hayvancılıkla uğraşanlar için de hiç olmazsa temiz ve sağlıklı bir ortam sağlansa bizler de daha iyi hizmet verirdik. İlçemizde tarım ve hayvancılık en önemli geçim kaynağıdır. Hemen her mahalle ve köyde insanların ahırında mutlaka birkaç büyükbaş hayvan vardır. Özellikle Pazartesi ve Perşembe günleri burada birçok vatandaş büyük ve küçükbaş hayvanlarını pazara satışa indirirler. Sayın başkanımızdan isteğimiz diğer pazaryeri esnafına olduğu gibi bize de bir yer yapmasıdır” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum