1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı dağcılardan doğa yürüyüşü
Pazarlı dağcılardan doğa yürüyüşü

Pazarlı dağcılardan doğa yürüyüşü

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Kavron Göller Bölgesi’ne, doğaseverlerin katılımıyla bir yürüyüş düzenleneceği belirtildi.

A+A-

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) tarafından yapılan açıklamada 12 Ağustos 2007 Pazar günü Kavron Göller Bölgesi’ne günübirlik doğa yürüyüşü düzenleneceği belirtilerek, “Faaliyetimiz tüm doğaseverlere açık olup, katılmak isteyen herkesin 10 Ağustos 2007 Cuma akşamına kadar kulübümüze isimlerini yazdırmaları gerekmektedir." denildi.

Yürüyüşe katılacak olan herkesin mutlaka 20–40 litre arası sırt çantası, yağmurluk, yedek tişört, çorap, en az 1,5 litrelik su kabı ve yemek ihtiyaçlarını yanında getirmeleri gerektiğinin vurgulandığı açıklamada ayrıca Pazar’daki kulüp binası önünde 12 Ağustos Pazar günü saat 8.00’da toplanılacağı belirtildi.

Yürüyüşe katılmak isteyen doğaseverlerin, bilgi edinme ve isim yazdırmak için Kadir Ali Atacan’ın 0 533 233 30 64 ve Doğan Tuhan’ın 0 542 588 26 69 ile 0532 333 50 88 numaralı telefonlarına başvurabilecekleri ifade edildi.

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) tarafından daha önce yapılan faaliyetlere birçok doğasever katılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum