1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı eğitimci yazar da aday adayı
Pazarlı eğitimci yazar da aday adayı

Pazarlı eğitimci yazar da aday adayı

Eğitimci yazar Tarık Ziyad Büyükbaş, AK Parti Rize Milletvekili aday adaylığına başvuruda bulundu.

A+A-

Tarık Ziyad Büyükbaş, “14 Mayıs’ta ülkemiz tarihi bir dönemece giriyor. Bu tarihi anda, Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile aynı gemide olduğumuzun altını çizerek 28. Dönem AK Parti Rize Milletvekili aday adayı oldum. Bu hizmet kervanında aday olarak gösterilecek herkesin elini değil, başını taşın altına koyacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile Tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutluyor, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu. 

trk.jpg

Tarık Ziyad Büyükbaş kimdir?
1986 Pazar doğumlu ve Pazar Tütüncüler Köyünden olan Tarık Ziyad Büyükbaş, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Radyo ve televizyon programcılığı ön lisans mezunu da olan eğitimci yazar Büyükbaş’ın şu ana kadar iki de kitabı çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum