1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı gençler sokak hayvanlarına yem verdi
Pazarlı gençler sokak hayvanlarına yem verdi

Pazarlı gençler sokak hayvanlarına yem verdi

Pazar'da yoğun kış şartlarında beslenme sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına gençler tarafından yem verme kampanyası başlatıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da bir süre önce faaliyete başlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Pazar Gençlik Merkezinde gençlik liderleri ve gönüllüler eşliğinde sokak hayvanlarına yem veriliyor. 

yem3-003.jpg

Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok sahipsiz sokak hayvanının zor durumda kaldığını ifade eden Gençlik ve Spor Pazar İlçe Müdürü Halil Kaya, “Pazar Gençlik Merkezi olarak kış mevsiminde hayvanların da yiyecek ihtiyaçlarını giderelim dedik. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Pazar Gençlik Merkezi; 12/29 yaş aralığındaki tüm gençlerimize hizmet vermek amacı ile açılmıştır. Sosyal ve kültürel faaliyetler yanında gençlerimize yönelik pek çok aktiviteleri içinde barındırmaktadır. Burada yapılan tüm faaliyetlerde gençlik liderlerimiz, gençlerle bire bir etkileşim halindedirler. Gençlik Merkezimizin faaliyet kapsamlarından biri olan Gençlerin iyilik Ağacı adı altında bölgemizde yağan yoğun kar yağışı nedeni ile beslenmekte zorlanan doğamızı birlikte paylaştığımız sokak hayvanları için sosyal farkındalık oluşturmak istedik. Hayvanlarımızı beslemekte yöre esnafımızdan destek alarak gelecek nesillere vicdan ve merhamet tohumları ekmeyi amaçladık. Umarız bir nebze farkındalık oluşturabilmişizdir.” dedi.

yem4-003.jpg

yem-001.jpg

yem1-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum