1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı gençlerden Meydan Parkında kemençeli eğlence
Pazarlı gençlerden Meydan Parkında kemençeli eğlence

Pazarlı gençlerden Meydan Parkında kemençeli eğlence

Pazar Müzikseverler Derneği üyesi gençlerin Belediye Meydan Parkında kemençe eşliğinde söyledikleri yöresel türküler ilgi çekiyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Belediye Meydan Parkında kemençe eşliğinde yöresel türküleri seslendiren gençler, ilgi odağı oluyor.

kemence1-002.jpg

Pazar Müzikseverler Derneğinde program yapan gençler, zaman zaman Belediye Meydan Parkında hem prova çalışmasında bulunduklarını hem de vakit geçirmek için türkü söylediklerini ifade ettiler.

kemnce2.jpg

Vatandaşların da ilgiyle izlediği gençlerden Berkan Büyükbaş, Pazar Tütüncüler Köyünden olduğunu ve güzel sanatlar bölümünde okuduğunu söyleyerek, “Akşam program var. İftara doğru zaman geçirmek için burada çalıyoruz” derken, gençlerden Murat Tüylü de “Pazar Müzikseverler Derneğinde takılıyorduk. Arkadaşlarla aramızda böyle çalıp söylüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ekip üyesi, Pazar Soğuksu Mahallesinden Ümit Özdilek ise “İftara kadar vakit geçirmek için aramızda prova yapıyoruz. Burada insanların, özellikle gençlerin dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Kötü alışkanlıklarını bırakıp, kendilerini müziğe versinler. Amacımız bunlar” diye konuştu.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum