1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı hayırsever, Kur'an talebelerini sevindirdi
Pazarlı hayırsever, Kur'an talebelerini sevindirdi

Pazarlı hayırsever, Kur'an talebelerini sevindirdi

Pazar'da Yaz Kur'an Kursu talebelerine, isminin açıklanmasını istemeyen İstanbul’daki Pazarlı bir iş adamı tarafından tam 120 çift ayakkabı hediye edildi.

A+A-

Pazar’da Yaz Kur’an Kursları büyük bir ilgi ile devam ederken İstanbul’daki Pazarlı bir hayırsever iş adamı tarafından öğrenciler 120 çift ayakkabı hediye edilerek sevindirildi.

Pazarlı hayırsever iş adamı, Pazar’daki Kur’an Kursu’nda eğitim gören 120 kız ve erkek öğrencinin ayakkabı numaralarını tek tek isteyerek isimlerine özel 120 çift ayakkabı gönderdi.

ayakkabi1.jpg

Gelen ayakkabıları tek tek öğrencilere isimlerini okuyarak dağıtan kurs hocası İbrahim Pişkin, “Bizler Allah kelamını öğretmek, öğrencilerimize yaz tatilinde dini bilgiler vermek için çaba sarf ederken hayırsever pazarlı iş adamımızın İstanbul’dan gönderdiği bu hediyeler de öğrencilerimize motivasyon sağladı, mutlu etti. Allah kendilerinden razı olsun. Öğrencilerimizin mutlulukları görülmeye değer.” dedi.

ayakkabi4.jpg

Pazar Merkez Hatuniye Camii’nde Pazar Müftülüğünün açmış olduğu Yaz Kur’an Kursunda yaklaşık 120 kız ve erkek öğrenci eğitimlerine devam ediyor. Kursların bayram tatilinde kısa bir ara verildikten sonra 25 Ağustos’a kadar devam edeceği öğrenildi.  

ayakkabi3.jpg

ayakkabi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum