1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Pazarlı Hocanın takımı namağlup şampiyon
Pazarlı Hocanın takımı namağlup şampiyon

Pazarlı Hocanın takımı namağlup şampiyon

Rize Amatör Futbol Ligi A Gurubunda hiç mağlup olmayan U-17 Çaykurspor futbol takımı, Play-Off’a yükselen dört takımının birinci şampiyonu oldu. U17 takımını Pazarlı hoca Yaşar Yüksel çalıştırıyor

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Rize Amatör Futbol Ligi A Gurubunda U-17 Çaykurspor futbol takımı, Play-Off’a yükselen dört takımının birinci şampiyonu oldu.

Rize ili, 2017-2018 sezonu U17/ A Grubundan Play-Off’a katılma başarısını elde eden diğer takımlar, Rize Belediyespor, Rize İl Özel İdarespor ve K.V.Veliköyspor’dan oluştu.

u17caykur01.jpg

Çaykurspor U17 Futbol takımı en son karşılaşmasında, Rize Belediyesporu 2-0 yenmeyi başardı.

Teknik Direktörlüğünü Pazarlı hoca Yaşar Yüksel’in yürüttüğü Çaykurspor U17 ekibi, mücadele ettiği A Grubunu namağlup tamamlamayı başardı. 46 gol atarak grupta en çok gole imza atan Çaykurspor, kalesinde ise 6 gol görerek en az gol yiyen takım oldu.

Rize U17 Amatör Futbol ligi, B Grubunda Play-off’a yükselen takımlar sırasıyla, Ardeşenspor, Çayelispor, Fındıklıspor ve Madenli Belediyespor takımlarından oluştu.

2017-2018 Sezonu U17 ligi Play-Off müsabakaları, 8-18 Mayıs tarihleri arasında Derepazarı stadında 8 takımın katılımıyla çapraz eleme usulüne göre oynanacak. Bu karşılaşmalar sonucunda, birinci olan takım Rize ilini Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanacak (BAYRAM ALİ KAVALCI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum