1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı İmam-Hatip’ten ikinci roman: “Ertelenmiş yarınlar”
Pazarlı İmam-Hatip’ten ikinci roman: “Ertelenmiş yarınlar”

Pazarlı İmam-Hatip’ten ikinci roman: “Ertelenmiş yarınlar”

Köşe yazarımız, Pazar Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii İmam-Hatibi, İlahiyatçı yazar Yusuf Kambur, ikinci romanını okuyucusuyla buluşturdu.

A+A-

Yazar Yusuf Kambur, “Ertelenmiş Yarınlar” adını verdiği romanında, önceki romanda olduğu gibi gerçek bir hayat hikâyesiyle okurlarının karşısına çıktığını ifade etti. 

kambur1.jpg

Romanıyla ilgili bilgi veren Kambur, “Biz İmam-Hatipler fiilen toplumun içinde bulunan, onların yaşadıkları iyi kötü tüm hayatlarının canlı tanıklarıyız. Yaşanan acılar veya mutluluklarda biz hep yanı başlarındayız. Dışardan bakıldığında sıradan gibi görünen ama gerçekte romanlara konu olacak ibretlik hayat hikâyelerine tanık oluyoruz. Özellikle acı hikâyelerin kahramanlarının gençler olması dikkatlerimizi bu hayatlar üzerinde yoğunlaştırmamızı gerektirmektedir. “Kader böyleymiş!” demekle geçiştirilemeyecek hakikatler, psikolojik, sosyolojik travmalar var. Ve bu travmalarda Kabil misali suçlular… Hiçbir şey olmamış gibi sırıtarak aramızda dolaşıyorlar. Onun için romanımızın alt başlığı, “Hesabım Mahşere Kalsın!” olmuştur. Yeni çıkmasına rağmen romanımız hem ilçede hem dışarda büyük ilgi gördü. İlgi alaka gösteren, başta ilçe Kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Basa olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

kambur3.jpg

Yazarın, “Yaşamak İstiyorum” adında bir romanı daha bulunuyor.

kambur2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum