1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı minibüsçüler, Bengli ile güven tazeledi
Pazarlı minibüsçüler, Bengli ile güven tazeledi

Pazarlı minibüsçüler, Bengli ile güven tazeledi

Pazar 24 Nolu Minibüsçüler Kooperatifinin Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan İbrahim Bengli, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar SS 24 Numaralı Minibüsçüler Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

kong3-001.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel’in Divan Başkanlığını yaptığı kongrede hesapların ibrası ve yapılan konuşmaların ardından mevcut başkan İbrahim Bengli’nin tek listesi ile seçimlere geçildi.

ibrahimbengli-001.jpg

136 üyeli kooperatifin 72 üyesinin katılımıyla gerçekleşen seçimlerde oyların tamamını alan Bengli, yeniden başkan seçildi.

kong1-002.jpg

Başkan İbrahim Bengli, kongre sonrası Pazar53’e yaptığı açıklamada, yeni dönemde yeni projelerle hem minibüsçü esnafının durumlarının düzeltilmesi ve hem de yolcuların istek ve temennileri doğrultusunda çalışmalarını devam ettireceklerini ifade etti.

liste-003.jpg

video1.png


Pazarlı minibüsçüler, Bengli ile güven tazeledi paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum