1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Minibüsçülerden iftar
Pazarlı Minibüsçülerden iftar

Pazarlı Minibüsçülerden iftar

Ramazan ayının son haftasına girilirken sivil toplum örgütlerinin iftar yemekleri de ardı ardına devam ediyor.

A+A-

Pazar Sınırlı Sorumlu 24 numaralı Minibüsçüler Kooperatifi tarafından verilen iftar yemeği Pazarspor tesislerinde gerçekleştirildi.
Pazar İ;lçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Pazar Şoförler Odası başkanı Ekrem Kılıç, Ardeşen Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar Derneği ve çok sayıda şoför esnafının katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği aynı zamanda kaynaşmaya da önayak oldu.

Pazar Özgüçler Petrol, Atalay Petrol, Shellve Cevher Oto’nun sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 150 kişi katıldı.

Pazar Sınırlı Sorumlu 24 numaralı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli, iftar yemeğine katılan tüm davetli ve şoför esnafına teşekkür ederek,

 “Mübarek Ramazan ayının son günlerinde gerçekleştirdiğimiz bu kaynaşma ve dayanışma iftarının önümüzdeki günlere hayırlar, bereketler getirmesini niyaz ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum