1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarlı minik futbolcular Trabzonspor'la oynadı
Pazarlı minik futbolcular Trabzonspor'la oynadı

Pazarlı minik futbolcular Trabzonspor'la oynadı

Pazar'da okullar arası futbol turnuvasında öne çıkan 30 öğrenci, Trabzon'da Trabzonspor altyapı takımıyla hazırlık maçı yaptı.

A+A-

Pazar'da okullar arası futbol turnuvasında öne çıkan 30 öğrenci, Trabzon Haluk Ulusoy Spor Akademisinde, Trabzonspor altyapı takımıyla 2 ayrı hazırlık maçı oynayarak önemli bir deneyim elde ettiler.

pazarspor3.20150405124046.jpg

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Kadem Morgül ve İsmail Payal tarafından yapılan seçmelerde başarılı bulunan 30 futbol okulu öğrencisi, Trabzonspor Tesislerinde Trabzonspor 9–10 yaş altyapı futbolcularıyla 2 hazırlık maçı oynadı.

2006 doğumlu 3. sınıf öğrencilerinin yer aldığı Pazar takımı, Trabzonspor altyapı takımı ile 2–2 berabere kaldı.

Haluk Ulusoy tesislerinde oynanan ikinci maçta 2005 doğumlu 4. sınıf öğrencileri Trabzonspor’a 6–4 mağlup oldu. 

pazarspor1.20150405124111.jpg

Maçın ardından Trabzonspor Tesislerinde yemek ikram edilen Pazar Futbol Okulu Öğrencileri mutlu bir şekilde Pazar’a döndüler.

pazarspor5.20150405124125.jpg

Trabzon’da minik öğrencilerin önemli bir deneyim kazandıklarını söyleyen takım hocalarından İsmail Payal, “İlçe kaymakamımız ve belediye başkanımızın hediye ettiği forma ve eşofmanlarla güzel bir görünüm içinde 30 öğrenci ile Trabzonspor’a konuk olduk. Hem öğrencilerimize hem de bizlere büyük bir ilgi ve sevgi gösteren, maç öncesi ve sonrası büyük titizlikle bizlere yardımcı olan öğrencilerimize yemek ikramında bulunan Trabzonspor yöneticilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

selimcanust.jpg

Maçların Pazarlı yetenekli öğrencilerin vitrine çıkması açısından çok önemli olduğunu söyleyen kadem Morgül hoca ise, "Trabzonspor altyapı antrenörleri kalecimiz Haberal Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Selimcan Üst’ü beğenerek hafta sonları Trabzon’da antrenmanlara davet ettiler. Ayrıca bizlere Pazar ve çevresindeki yetenekli öğrencileri getirebileceğimizi uzun süre antrenmanlarına çıkabileceğini ifade ettiler. Trabzonspor altyapısının bizlere açık olduğunu söylediler. Haftasonu bizleri bağrına basan Trabzonspor’a teşekkür ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.” diye konuştu.

pazarspor4.20150405124319.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum