1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı minik öğrenciler, meydanı renklendirdi
Pazarlı minik öğrenciler, meydanı renklendirdi

Pazarlı minik öğrenciler, meydanı renklendirdi

Pazar’da bulunan tüm anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin yıl içinde hazırladıkları ürünler Belediye Meydan Parkı'nda, vatandaşların beğenisine sunuldu.

A+A-

Okul Öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında Pazar’da bulunan tüm anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları el emekleri, boyama, resim ve el işi çalışmaları sergilendi. Ayrıca minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sunuldu.

minikler5.jpg

Gösteri ve yılsonu sergisine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe milli eğitim şube müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, okul müdürleri, öğrenci velileri çok sayıda vatandaş katıldı.

kaym1.20140529171654.jpg

Etkinliğin izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandığını belirten Kaymakam Aslan, “Sergilenen birbirinden güzel resim ve el işleri ile gösteriler miniklerin ne kadar yetenekli olduğunun kanıtıdır. Okul öncesi öğretiminde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerileri de gelişiyor. Emek veren öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

minikler3.jpg

Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler Pazar Meydan Parkı’nda renkli görüntülere sahne oldu. Bir sene boyunca minik ellerin eğlenerek öğrendikleri tüm ürünler stantlarda sergilendi ve sergiyi gezenler tarafından ilgi ile incelendi.

kaym2.20140529171831.jpg

minikler4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum