1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrenci Tudem'de Türkiye 2'ncisi oldu
Pazarlı öğrenci Tudem'de Türkiye 2'ncisi oldu

Pazarlı öğrenci Tudem'de Türkiye 2'ncisi oldu

23 bin öğrencinin katıldığı Ocak 2013 TUDEM Yönlendirme Sınavında Pazar Vali Erdal Ata İlkokulu öğrencisi Türkiye 2'ncisi oldu.

A+A-

Türkiye genelinden 23 bin 661, Rize’den 404 ve Pazar’dan da 89 öğrencinin katıldığı TUDEM Yönlendirme Sınavı’nda Pazar Vali Erdal Ata İlkokulu öğrencileri önemli derecdeler elde ettiler.

Türkiye 2'nciliğini elde eden Pazar Vali Erdal Ata İlkokulu, il ve ilçe birinciliklerini de kazanarak, eğitimde çıtayı yükselten Pazar'ın gururu oldu.

Pazar Vali Erdal Ata İlkokulu sınıf öğretmeni Volkan Yılmaz, alınan başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "12 Ocak 2013 tarihli TUDEM Yönlendirme Sınavı’na 3/A sınıfımızdan 13 öğrenci katılırken hem ilçemiz, hem ilimiz hem de Türkiye genelinde önemli derecele elde ettik. Öğrencimiz Hilal Ergin Türkiye 2’ncisi olurken doğal olarak hem Rize hem de Pazar’ın birincisi oldu. Yine öğrencilerimizden Cemre Kaboğlu ilçemiz 2’ncisi, Rize 3’üncüsü ve Türkiye 10’uncusu olma başarısını elde etti. Öğrencilerimizden Efe Aykurt ilçe 3’üncüsü, il 9’uncusu ve Türkiye 133’üncüsü oldu.” dedi.

Vali Erdal Ata İlkokulu Müdürü Bülent Ergene başarının disiplin ve düzenli çalışmayla geldiğini dile getirirken sınıf öğretmeni Volkan Yılmaz ve velileri telefonla tek tek arayarak tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum