1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrencilere İspanya'da uçak bakım stajı
Pazarlı öğrencilere İspanya'da uçak bakım stajı

Pazarlı öğrencilere İspanya'da uçak bakım stajı

Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya'daki Erasmus+ stajlarını başarıyla tamamlayarak yurda döndü.

A+A-

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonumuz çerçevesinde Türkiye Ulusal Ajansı'nın desteğiyle yürütülmekte olan 2021-1-TR01-K121-VET-000009461 numaralı akreditasyon projemiz kapsamında 6-25 Şubat 2023 tarihlerinde İspanya'nın Valensiya kentinde bulunan 6 öğrencimiz stajlarını başarıyla tamamlayarak yurda döndüler. Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uçak Bakım alanında eğitimlerine devam eden 6 öğrencimiz okuldaki proje sorumlusu öğretmenleri Emel Bodur refakatinde gittikleri Valensiya kentinden alan öğretmenleri Mert Ulusoy refakatinde geri döndüler. Valensiya'daki Dédalo Aviación adlı hava araçları bakım şirketinde verimli bir staj dönemi geçiren öğrencilerimiz böylece meslek hayatları için bir Avrupa kentinde önemli bir tecrübe kazanmış olmanın yanında yabancı dil becerilerini de geliştirme şansı buldular.” ifadeleri yer aldı.

havacilik7-002.jpg

havacilik6-002.jpg

havacilik5-002.jpg

havacilik4-002.jpg

havacilik3-002.jpg

havacilik2-002.jpg

hvclk1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum