1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrencilerin ilk bursları yattı
Pazarlı öğrencilerin ilk bursları yattı

Pazarlı öğrencilerin ilk bursları yattı

Pazar Eğitim Vakfı tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ilk bursu hesaplarına yattı. Pazar Eğitim Vakfı Başkanı Kaymakam Ayhan Terzi, soru ve eleştirisi olanı vakfa çay içmeye davet etti.

A+A-

Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu tarafından belirlenen 48 öğrencinin hesaplarına ilk bursları yatırıldı.

kaymakamterzi-002.jpg

KAYMAKAM TERZİ: "ÇAY İÇMEYE BEKLERİZ"
Konu ile ilgili açıklama yapan Pazar Eğitim Vakfı Başkanı Kaymakam Ayhan Terzi, "1991 yılında kurulan Pazar Eğitim Vakfı ilk faaliyetini, değerli hayırseverlerin sayesinde gerçekleştirdi. Bugün itibariyle ilk kez 48 öğrencimizin hesaplarına burs paralarını yatırdık. Burs almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. Destek olan tüm hayırseverlere de teşekkür ederim. Pazar Eğitim Vakfımız Pazarlı hemşehrilerimiz ve hayırseverlerin destekleri ile Pazar ilçemizin eğitim kalitesini daha da arttırmaya devam edecektir. Vakfımız ile ilgili her türlü soru ve eleştiriniz için Kaymakamlık binamızın  4. katında bulunan odamıza çay içmeye gelebilirsiniz. Mesai saatleri içinde sizlere yardımcı olmak için bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum
İlgili Haberler