1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Şehit için hazırlanan hat eseri babasına verildi
Pazarlı Şehit için hazırlanan hat eseri babasına verildi

Pazarlı Şehit için hazırlanan hat eseri babasına verildi

1997 yılında Kuzey Irak’a yapılan sınır ötesi operasyonda şehit düşen Rize Pazarlı şehit askerin babasına Kaymakam Selçuk Aslan hat çalışmasını takdim etti.

A+A-

1997 yılında Kuzey Irak’a yapılan sınır ötesi operasyonda şehit düşen Rize Pazar Subaşı Köyünden Ecevit Bülent Şanal’ın babası Mehmet Şanal’ı makamında kabul eden Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan şehit için hazırlanan hat çalışmasını takdim etti.

sehit-001.jpg

Kaymakam Aslan yaptığı açıklamada, “Mehmet amcamıza ziyareti için teşekkür ediyorum. Mehmet amcamız Zonguldak ilinde ikamet ettiği için 18 Mart Şehitler günü vesilesiyle Sayın Valimiz tarafından hazırlatılan hat eserini takdim edememiştik. Mehmet amcamızın birkaç günlüğüne sılayı rahim için memleketine geldiğini öğrenince ziyaret etmek istedik, amcamız tevazu göstererek bizleri ziyaret etti.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum