1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlılar'a Cumhuriyet Bayramında vapur gezisi
Pazarlılar'a Cumhuriyet Bayramında vapur gezisi

Pazarlılar'a Cumhuriyet Bayramında vapur gezisi

Cumhuriyet Bayramı arifesinde Pazar Arhavi arası ücretsiz vapur gezisi düzenlenecek!

A+A-

Pazar Kaymakamlığınca Pazar Belediyesi ve Pazar’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğiyle Rize Belediyesine ait şehir hatları Vapuru Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü vesilesiyle kiralanarak vatandaşlara sahil gezisinde hizmet verecek.

28 Ekim 2014 Salı günü saat 13.00’daki çelenk sunumu ve 13.30’daki tebriklerin kabulü sonrası 14.00’da Soğuksu Limanından kalkacak vapurun Arhavi’ye kadar gidip dönmesi planlanıyor.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, “Hava muhalefeti olmaması halinde 28 Ekim 2014 Salı günü saat 14.00’de Soğuksu Limanından kalkması planlanan vapur; yöre müziklerinin sunumu ve verilecek resepsiyonla devlet-millet kaynaşması hedefleniyor. Hemşehrilerimizden kendi tekne ve sandallarıyla vapura eşlik etmek isteyenler etkinliğimizi coşku katacaktır. Vapur’un kapasitesi ölçüsünde yolcunun alınacağı etkinlik ücretsiz olup halkımız davetlidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum