1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlılar'a İstanbul'da yeni mekan
Pazarlılar'a İstanbul'da yeni mekan

Pazarlılar'a İstanbul'da yeni mekan

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği tarafından yapımına başlanan yeni dernek binası Nisan ayında hizmete girecek.

A+A-

İstanbul’da Pazarlılar Birliği Derneği tarafından temeli 18 Eylül 2009’da atılan 5 katlı yeni dernek binasının inşaatı hızla devam ediyor.

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği Başkanı İbrahim Konan, “Bütün Pazarlılar'ın İstanbul'da artık bir evi olacak.” diyerek, “Dernek başkanlığına seçildiğimde hemşerilerimize bir söz vermiştim. Derneğimiz, emanet usulü, sağda solda, kalıcı bir mekan olmaksızın hizmet vermeyecek, mülkiyeti kendimize ait, modern bir hizmet binamız olacak, demiştim. Yapmış olduğumuz projeyle Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi, Nabizade Sokak'ta 5 katlı, modern, geniş bahçesi olan bir mekanı derneğimize kazandırdık. Kısa bir süre önce temelini attığımız yeni binamızı Nisan ayında hizmete sokacağız” şeklinde konuştu.
27137
Başkan Konan, şu anda 560 üyeleri bulunduğunu da kaydederek, “Dernek binamızın hizmete girmesiyle Pazar'ımızın mevcut 52 köy ve 8 mahallesinin muhtarlarıyla birlikte hareket ederek, her köye ve mahalleye birer temsilci atanması planlanmaktadır. Üye sayımızı da genişleterek, gurbetten sılaya geniş bir köprü kurmayı hedefliyoruz. Sosyal etkinliklere de ağırlık vereceğiz. Özellikle hemşerilerimizin; yemekli toplantıları, ramazan ayında iftar programlarıyla bir dayanışma ortamının sağlanmasına katkı yapacağız. Ayrıca dernek binası tamamlandığında ilk hedefimiz, elde edilecek gelirler ile Pazar'ın içinden yetişen başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere, burs yönetmeliği çerçevesinde, burslar sağlamaktır. Yine imkanlarımız ölçüsünde, bir öğrenci yurdu yapmayı da hedefliyoruz.” dedi.
27138

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum