1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarpor rahat bir nefes aldı
Pazarpor rahat bir nefes aldı

Pazarpor rahat bir nefes aldı

Pazarspor kulüp başkanı Hüseyin Yangın, D.Dere'yi zor da olsa 2-1 yenerek rahat bir nefes aldıklarını, Sebat maçından da 3 puan beklediklerini söyledi.

A+A-

Değirmendere karşısında stresten dolayı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, buna rağmen maçı 2–1 kazanmasını bildiklerini söyleyen Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, “Pazarspor'un bulunduğu konum itibariyle sıkıntılı bölgeden bir an evvel uzaklaşmasının gerekliliğini yönetim, teknik heyet ve futbolcular, hepimiz tüm camia olarak biliyorduk. Bu anlamda özellikle içerde üst üste oynayacağımız 2 maçın önemi çok büyüktü. Daha da önemlisi ilk oynayacağımız bugünkü maçtı. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Hem sporcularımız hem de bizim adımıza çok stresli bir maç izledik. Her ne kadar 2–1 galip geldiysek de çok sıkıntılı bir 90 dakika yaşadık. Sahada çok iyi futbol izleyemedik. Ama en azından Pazarspor'un karakterini, kararlılığını sahaya yansıtan bir mücadele sergiledikleri için de teknik heyet ve oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum.” Diye konuştu.


Başkan Yangın, çok önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, “Umarım bundan sonraki haftalarda daha az stresli olacağız. Bugünkü kadar olacağını tahmin etmiyorum. 32 puanla epeyce bir mesafe aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarımızda daha iyi futbol ortaya koyup 3 puan alacağımızı umuyorum. Önümüzdeki Perşembe günü A.Sebat ile evimizde oynayacağımız maçın önemi daha da arttı bu durumda. Sebat maçını da kazanmamız halinde daha rahat nefes alacağımızı ve üst sıraları zorlayacağımızı tahmin ediyorum. Perşembe günkü maçta da taraftar desteğini daha fazla bekliyoruz. Bugünkü maçta şunu gördük ki Pazarspor'un kendinden başka dostu yoktur. Bu anlamda biz kendi öz ve temiz mücadelemizi camia olarak devam ettireceğiz ve bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtulacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum