1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarpor'da beklenen İSTİFA
Pazarpor'da beklenen İSTİFA

Pazarpor'da beklenen İSTİFA

Antalya'da lig hazırlıklarını sürdüren Pazarspor'da 3-0 yenilgiyle biten Zeytinburnu maçından sonra Teknik Direktör Ercan Ertemçöz ve ekibi istifa etti.

A+A-

Hızır TONYALI - Pazarspor’da Antalya kampında alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Ercan Ertemçöz ve yardımcıları görevlerinden istifa ettiler. Sezon başında büyük umutlarla Pazarspor’a getirilen Ercan Ertemçöz ve ekibi, baştan sona yenilenen takımıyla hedef olarak koyduğu Play Off’a ligi 4. sırada tamamlayarak ulaşamamıştı.
Grupta ekstra Play Off için birincilik mücadelesi verecek takımı Antalya’da kampa çıkaran Teknik Direktör Ertemçöz buradaki hazırlık maçlarında aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
Bugün oynanan Zeytinburnuspor karşılaşmasını da 3–0 kaybeden Mavi Beyazlılar’da Teknik Direktör Ercan Ertemçöz, Başkan Hüseyin Yangın’ı arayıp, takımdaki görevinden ayrılmak istediğini ileterek istifa yazısını kamp sorumlusu Asbaşkan Hasan Telatar’a sundu. Futbolculara veda konuşması yapan Ercan Ertemçöz ve yardımcılarının yarınki Şekerspor müsabakasından sonra İzmir’e döneceği belirtildi.
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, durumun bu aşamaya gelmesinden üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Hocamız başarısız değildi. Evet, hedefe ulaşma anlamında bir başarısızlık var kâğıt üzerinde belki. Ancak ortada 18 maçta toplanmış 30 puan da var. Kampın uzun sürmesi ve gelinen noktada hocamız görevi bırakma kararı aldığını iletti bize. Kararına saygı duyarız. Pazarspor soğukkanlılıkla gerekeni yapacaktır. Bölgemizden, gençlerimizin içindeki cevheri ortaya koyabilecek, cesaretli bir hocayla kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu konuda yönetim kurulumuzun görüşlerini esas alarak kısa sürede gereken yapılacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum