1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, basket takımı kuruyor
Pazarspor, basket takımı kuruyor

Pazarspor, basket takımı kuruyor

Pazarspor Kulübü basketbol şubesi kurmak için harekete geçti. Kulüpten yapılan açıklamada tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

A+A-

Naci GÜVEN
Pazarspor’un salon sporlarından sorumlu yönetim kurul üyesi Ali Telatar, ilçeye yapılan olimpik kapalı spor salonunun yaşatılması ve bölge gençlerinin spora yönlendirilmesi için basketbol şubesini harekete geçirdiklerini belirterek, “Pazarspor olarak basketbol takımının kurulmasına karar verdik. Bu bağlamda tüm çalışmalar tamamlandı. Bölgesel deplasmanlı basketbol ligine katılacağız. Yöremizde basketbola istekli gençlerimizle önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte seçmeler yapılacak. Gençler yapılacak seçmelere katılarak, Pazarspor Basketbol takımına girme şansları bulacaklar. Hedefimiz orta vadede Türk basketbolünde önemli bir yere sahip olmakdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum