1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, Gümüşhaneye fark attı
Pazarspor, Gümüşhaneye fark attı

Pazarspor, Gümüşhaneye fark attı

Deplasmanlı Süper Genç takımları arasında yapılan karşılaşmada Pazarspor, Gümüşhanespor’u 3–0 gibi net bir skorla mağlup ederek iddiasını sürdürdü.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazarspor Süper Genç takımı, ligde aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye şampiyonası için finale bir adım daha yaklaştı. Bitime 3 hafta kala şansını devam ettiren Mavi Beyazlı takımın Teknik direktörü Yüksel Yelkenci, kalan 3 haftada alacakları başarılı sonuçlarla ligi Trabzonspor’dan sonra ilk 2 veya 3. sırada bitirip Türkiye Şampiyonasına katılmak istediklerini belirterek, “Gümüşhane karşısında aldığımız 3 puan ile en yakın takipçimiz olan yine Gümüşhane ile aramızdaki puan farkını da açmış olduk. Önümüzde sırasıyla Erzincan deplasmanı, içerde Ordu ve son olarak da yine Arsin deplasmanı var. Bu karşılaşmaları en az kayıpla atlatarak istediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hakemler: Fethi Kayış (***) Erdinç Erdem (***) YasinYazıcı (***)
Pazarspor: Ömürcan (***), Doğan (***), Bahadır (***), Serhat (***), Avni (***), Feyyaz (**) (dk.59 Erdinç **), Emre (**) (dk.65 Can ***), Ali Osman (***), Ali Özgür (***), Mustafa (***) (dk.80 Ali Tansu *), İhsan (***)
Gümüşhanespor: Orhan (*), Yunus (*) (dk 23 Volkan **), Kadir (*), A.Murat (**), Ümit (**), Hakan (**), Yunus Emre (**), Buğra (*) (dk.58 Yusuf *), Özkan (**), Onur (**), Ahmet (*) (dk.46 Ahmet Aydın *)
Goller: (Dk.3 İhsan, Dk. 15 Ali Özgür, Dk.86 Kadir KK)

PUAN DURUMU
TRABZONSPOR: 67
A.SEBATSPOR: 55
PAZARSPOR: 55
GİRESUNSPOR. 48
GÜMÜŞHANE. 48

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum