1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, Sebat’a kilitlendi
Pazarspor, Sebat’a kilitlendi

Pazarspor, Sebat’a kilitlendi

Ligde ilk iki haftanın geride kaldığı 2. Lig 4. grupta 3 puanla 6. sırada bulunan Pazarspor, Perşembe günü evinde A. Sebat'ı ağırlayacak.

A+A-


Pazarspor, Perşembe günü evinde ağırlayacağı A. Sebatspor karşısında mutlak galibiyet bekliyor. Teknik Direktör Şevki Tonyalı, taraftarların desteğini beklediklerini ifade ederek, “Ligde yavaş yavaş ağırlığımızı hissettirmemiz gereken haftalara giriyoruz. İlk maçımızda Erzincanspor’u evimizde mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptık. Ardından zorlu Erzurum deplasmanında çok iyi mücadele verdiğimiz bir müsabakada maalesef 2–1 mağlup olduk.
Bu hafta ligin üçüncü müsabakasında evimizde Akçaabat Sebatspor’u konuk edeceğiz. Taraftarlarımızdan yoğun bir ilgi ve destek bekliyoruz. Rakibimiz ilk iki haftayı farklı mağlubiyetlerle kapattı. Onlar için de bizim için de bu müsabaka çok önemli. Daha da önemli olan ise seyircimizin gücüdür. Bu müsabakada seyircimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Hopa’da Hopaspor ile yaptıkları hazırlık müsabakasıyla Akçaabat Sebatspor maçının mini bir provasını yaptıklarını da kaydeden Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Hopaspor benim 2. ligde yıllarca futbol oynayıp kaptanlığını yaptığım takımım. Sebat maçı öncesi hem hazırlık hem de dostluğu pekiştirme anlamında bir müsabaka yaptık.

İlk yarısını Ümit Ozan’ın 2 golü ile 2–0 önde kapattığımız maçın ikinci yarısında kadroyu tamamen değiştik. Bu müsabakada özellikle gol yollarında yeni varyasyonlar denedik. Nitekim 5–0 gibi net bir skor elde ettik. Özellikle Ümit Ozan’ın ilerde takıma yeni bir soluk kazandırdığını görüyoruz. Her geçen gün takım oyununda da mesafe almaya başladık. Sebat karşısında alınacak galibiyet bizi liderliğe kadar taşıyabilir. Grupta nasıl bir mücadele verildiğini anlatmama gerek yok. Biz sahada canımız dişimize takarak mücadele veriyoruz. Taraftarlarımızın da mutlaka aynı şevk ve heyecanla bu takımı ateşlemelerini bekliyoruz” dedi.

Pazar İlçe stadında 30 Ağustos Perşembe Günü oynanacak Pazarspor-Akçaabat Sebatspor müsabakasının saat 17.00’de başlayacağı belirtildi.
Pazarspor’da hafif sakatlıkları bulunan Sadettin ve Hakan Macit’in maç saatine kadar hazır olacakları ve başka da eksik oyuncunun bulunmadığı ifade edildi.

3. hafta müsabakaları: (30/08/2007 Perşembe)
17:00 KDÇ Karabük - Çankırı Bld.
17:00 Değirmendere - Y. Yozgatspor
17:00 Araklıspor - Arsinspor
17:00 Pazarspor - A. Sebatspor
17:00 Erzurumspor - Erzincanspor

Puan Cetveli:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum