1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 2. yarıya da galibiyetle başladı
Pazarspor 2. yarıya da galibiyetle başladı

Pazarspor 2. yarıya da galibiyetle başladı

Pazarspor 3. Lig macerasında ilk devre sonunda hoca değişikliğiyle başlayan çıkışını, bugün 2. yarının ilk maçında deplasmanda Yeşil Bursa karşısında da devam ettirerek 2-0 galip geldi.

A+A-

3.Lig 2.Grupta mücadelen eden Pazarspor, Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa A.Ş. ile sezonun ikinci yarısının ilk maçında Minareli Çavuş Tesisleri'nde karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da orta alan mücadelesini tercih etti.

10.dakikada Berat Jonathan Ustabaşı kaleci Fethi Bilgin ile çarpışarak yerde kaldı. Daha sonra yapılan kontrollerinde sol kolunda ağrısı bulunduğu için oyuna devam edemedi ve yerine Semih Durmuş forvette mücadele etti.

33'de Semih Durmuş ceza sahası ön çizgisi üzerinden aşırtma bir şut çekti. Top üst direkten oyun alanına geri döndü.

40'da Utku Türk sol kanattan ortaladı ve arka direkte Sedat Dursun kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

43'de konuk takım Pazarspor Mehmet Aytemiz ile 1-0 öne geçti. Defansın arkasına sarkan Mehmet kaleci Volkan Tercan'ı da geçerek topu boş kaleye gönderdi.  

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Pazarspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

53'üncü dakikada, ikinci yarının ilk tehlikeli atağını Yeşil Bursa A.Ş. yakaladı. Sağ kanattan Talha ceza sahası içine ortaladı, Semih arkaya doğru aşırttı Utku, önüne gelen topa sert vurdu kaleci son anda topu kornere çeldi.  

64' de Pazarspor ani gelişen kontra atakta Haci Şükrü Çiçek ile Bursa kalesinde pozisyon buldu. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Hacı Şükrü şutunu çekti. Kaleci Volkan ayakları ile gole izin vermedi.

81'de Kadir Turhan son adam olarak Pazarsporlu rakibini ceza sahası dışında düşürünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  

87' de Pazarspor Mehmet Aytemiz ile bir gol daha buldu. Ceza sahası içinde arka direkte boş pozisyonda kalan Mehmet yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Pazarspor maçı 2-0 kazandı.

STAT: Minareli Çavuş Tesisleri

HAKEMLER: Ozan Bileyci, Yrd: M.Ali Akkor, Ahmet Yaşılak 4.Hakem: Neslihan Muratdağı

YEŞİL BURSA A.Ş. : Volkan Tercan, Mehmet Kalkan, Sedat Dursun, Talha Çalışkan (67' İsmail Can Çavuşluk) , Kadir Turhan, Utku Türk, Berat Jonathan Ustabaşı (14' Semih Durmuş) , Kenan Uz, Mertcan Erdem (64' İbrahim Serdar Aydın), Emirhan Aydoğan, Bünyamin Kasal

PAZARSPOR: Fethi Bilgin, Egemen Zengin, Aykut Civelek, İbrahim Demirer, Mert Ege Özeren, Haci Şükrü Çiçek, Maksut Birben, İlhan Faruk Güler (90+1' Kadir Yılmaz Çelik), Mehmet Mert Özkaptan (90+4 ' HAsan Kul), Ali Özgür Basa (73 Yasin Mert Egeli), Mehmet Aytemiz

SARI KARTLAR: Kadir Turhan , Emirhan Aydoğan (Yeşil Bursa A.Ş.) İbrahim Demirer, Fethi Bilgin, Maksut Birben (Pazarspor)

KIRMIZI KART: 81' Kadir Turhan (Yeşil Bursa A.Ş.)

GOLLER: 43'- 87' Mehmet Aytemiz (Pazarspor)

fxt18.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum