1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 2. maçta berabere
Pazarspor 2. maçta berabere

Pazarspor 2. maçta berabere

Antalya'da lig hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlılar ikinci hazırlık maçında Anadolu Üsküdarspor'a gol atamadı. Maç 0-0 tamamlandı.

A+A-

İkinci hazırlık maçında gol yok
Pazarspor Antalya kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasını Anadolu Üsküdar ile bugün oynadı. Hocanın tüm oyunculara yer verdiği karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maçta Mavi Beyazlılar şu kadroyla mücadele verdiler: Kılıçaslan (dk 45 Vahit), Sinan (dk 45 Fatih), Ali Ertekin (dk 45 Ozan), Mahmut, hakan, Erdinç (dk 45 Müjdat), Hasan (dk 75 Yasin) Gökhan, Ali Özgür (dk 80Avni), Mikail, Emre Dereci (dk 65 Murat)
İddaa maçları başlıyor
Antalya kampında lig hazırlıklarını devam ettiriyor Mavi Beyazlı takımın kamp sorumlusu Asbaşkan Hasan Telatar, oyuncuların her yönden iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, “Antalya büyün kulüplerin bu dönemde tercih ettikleri tek kamp merkezi. Lig takımlarının tamamına yakını Antalya’da olduğu için burada büyük organizasyonlar da gerçekleştiriliyor. İddaa turnuvasında 5 takımlı grupta mücadele vereceğiz. 20 Ocak tarihinde ilk maçımızı Maltepespor, ardından da 2 gün sonra Erzincanspor ile yapacağız. 25 Ocak’ta Zeytinburnuspor ile karşılaştıktan sonra 26 Ocak tarihinde Şekerspor ile oynayacağız. Grupta ilk ikiye giren takımlar çeyrek final oynama hakkını elde edecekler. Bizim Antalya kampımız normal şartlarda 26 Ocak’ta bitecek. Ancak finale kalırsak ay sonuna kadar kamp süresi uzayabilir” dedi
Lig için motivasyon
Asbaşkan Telatar, Antalya kampının her yönden lig için önemli bir sınav olduğunu da belirterek, “Buradaki ortam çok iyi. Hazırlık maçları ve kupa turnuvası derken tamamen bir lig havası içerisinde günler geçiyor. Kampın tamamlanmasından sonraki hafta da zaten lig başlıyor. Bu nedenle evimizde ilk maçımızı oynayacağımız Giresun müsabakasına hazırlık ve konsantrasyonumuz tam bir şekilde çıkacağız. Lig için de iyi bir kura çektik. Girsun’u 3 puanla geçerek lider başlama şansını elde ettik. Grupta ekstra Play Off için Giresun ve Yozgat takımlarıyla zirve mücadelesi vereceğiz. İlk 2 hafta da bu takımlarla oynuyoruz. Bu ilk 2 haftada alacağımız neticeler yönümüzü de belirlemiş olacak. Antalya kampındaki iddaa kupasında alacağımız başarı, lig için ayrı bir motivasyon da sağlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum