1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 3 puan peşinde
Pazarspor 3 puan peşinde

Pazarspor 3 puan peşinde

Pazarspor bugün ilçe stadında Yozgatspor’u ağırlıyor. Maçın başlama saati ise 16:00. Kulüpten yapılan açıklamada taraftar desteği istendi.

A+A-

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı ligin 5. haftasında önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, “Evimizde yaptığımız iki maçı da galibiyetle tamamladık. Ligde zirve yolunda verdiğimiz mücadelede evimizde puan kaybı gibi bir lüksümüz yok. Yozgatspor’u en son kamp dönemimizde yaptığımız hazırlık maçında hatırlıyoruz. Ancak o zamandan bugüne hem bizde hem de rakip takımda çok değişiklikler oldu. Maça iyi başlayıp galibiyetle tamamlamak istiyoruz.” Diye konuştu.
Takımda Ümit Ozan ve Eren’in hafif sakatlıkları bulunduğunu belirten Teknik Direktör Tonyalı, “Bunun dışında eksik ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Taraftarlarımızın bu zor müsabakada bize yeterli desteği sağlamalarını bekliyoruz. İnşallah bu müsabakadan alacağımız 3 puan bizi sıralamanın en üstüne taşıyacak. Bu bilinçle hata yapmadan tempolu bir oyun ortaya koymak arzusundayız” şeklinde konuştu.
Grupta dün oynan müsabakada KDÇ Karabükspor’un lider Değirmenderespor’u deplasmanda 4-2 mağlup etmesi de gruptaki heyecanı yükseltti.
Pazar İlçe Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Şerif Bayram yönetecek.
Pazarspor’un karşılaşmaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Hakan Acar, Fatih, Ali, Mahmut, Hakan Macit, Ramazan, Bora, Mikail Üzümcü, Sadettin, Ümit Ozan, Abdülaziz. 

Haftanın maçları:
:


15.09.2007

16:00       Değirmendere 2 - 4 KDÇ Karabük  


16.09.2007

16:00       Araklıspor  -  Çankırı Bld.  

16:00       Pazarspor  -  Y. Yozgatspor  

16:00       A. Sebatspor  -  Erzincanspor  

20:00       Erzurumspor  -  Arsinspor


Puan Cetveli
:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız