1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, 6 oyuncu ile yollarını ayırdı
Pazarspor, 6 oyuncu ile yollarını ayırdı

Pazarspor, 6 oyuncu ile yollarını ayırdı

​Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayarak kötü bir tablo ortaya koyan Pazarspor’da yönetim kurulu bu akşam yaptığı toplantıda 6 oyuncu ile yollarını ayırdı.

A+A-

Dün oynanan ilk yarının son maçında Pendikspor’a evinde 1-0 mağlup olan Pazarspor’da bugün akşam saatlerinde Hüseyin Yangın başkanlığında toplanan yönetim kurulu 6 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Yönetim Kurulunun 2 saat süren toplantısından sonra; oyunculardan Hakan Hacıbektaşoğlu, Emre Şahinçiftçi, Tahir Kurtuluş, Serkan Çelik, Volkan Zemen ve İzzet Akgül ile yolların ayrılmasına karar verilirken 6 veya 7 kaliteli oyuncu transfer edilerek kümede kalma mücadelesi verilmesi kararlaştırıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları ve kentin dinamiklerinden azami faydalanılması konularının da masaya yatırıldığı toplantıda, yapılan hatalar değerlendirilip, 2. yarıda şehrin ve taraftarın kenetlenmesinin sağlanarak, Pazarspor’un 2. Lig’de tutunabilmesi için birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum